Publicat pe Lasă un comentariu

Noutăți de iulie — august

Salut! Am noutăți dar voi fi cât pot de succintă, e trecut de miezul nopții și începe o săptămână și o lună foarte intensă pentru mine.

Săpun și produse de îngrijire deja pregătite sau în curs de a fi …

Luna asta am reușit să torn un nou lot din săpunul blând cu gălbenele, potrivit pielii sensibile și/sau uscate: Calendula; șamponul solid Koala a beneficiat de o regândire a rețetei pentru a-l face din bun — și mai bun pentru păr normal sau cu tendințe de îngrășare.   Am bănuiala că acum merge la toate tipurile de păr, dar mai aștept feedback de la voi, după ce-l încercați.

Am pregătit deodorantul Summer Sage în variantă cremă, la borcan de 60 ml. Rămâne și varianta stick în recipient de plastic, dar mi-ar plăcea tare să îl înlocuiesc în timp, pentru că a reduce plasticul ce nu poate fi refolosit este unul din scopurile mele până în 2019.

Celor care doresc un deodorant natural eficient dar nu vor să folosească unul cu uleiuri esențiale le-am pregătit (din nou) deodorantul NUDE.

 

Mai am de turnat un nou lot de săpun NEGRU cu cărbune activ și argilă albastră de Râciu, detoxifiant, purifiant, fără uleiuri esențiale. Știu că vă place săpunul ăsta, s-a dat rapid, înainte să apuc să-l pun în shop. Mai sunt pe listă săpunurile Mithras — pentru el și Provence — pentru ea.

 

Din păcate, magazinul online este închis …

Din cauză că mai am multe produse de pregătit si nu am mare lucru pe stoc.

Din cauză că săpunurile turnate la rece au nevoie de un timp de maturare de cel puțin o lună pentru a putea fi folosite ( mie îmi place să le țin mai mult).

Și pentru că în sfârșit mergem la mare (whoo-hoo!)  timp de o săptămână și apoi voi fi prinsă cu acte și birocrații, am decis să închid temporar magazinul online.

Mai exact de azi, 30 iulie până la începutul lunii septembrie.

Comenzile deja făcute vor fi, desigur, onorate! 

 

Ceva deosebit pentru perioada asta…

 

Pregătesc, în cadrul cursului de antreprenoriat la care am participat vara asta, o campanie de crowdfunding care se va lansa în 22 august. Ce este o campanie de crowdfunding? O campanie de strângere de fonduri pentru un proiect gen start-up, pe o platformă online, bazată pe feedback-ul și contribuțiile monetare ale comunității (adică ale voastre).

Pe lângă descrierea proiectului și visului meu, vă adresez acolo (și aici) rugămintea să contribuiți cu o sumă — mai mare sau mai mică — pentru ca proiectul „Îngrijire firească”  să crească frumos, sustenabil, ca și până acum, însă cu flux de energie mai puternic.

Proiectul este descris în amănunt iar felul în care voi cheltui banii adunați în urma campaniei va fi foarte transparent.

În schimb, drept mulțumesc, fiecare contribuitor primește o recompensă super-specială. Nu vă spun mai multe acum. Vă mai scriu când o lansez; chiar am nevoie de ajutorul vostru!

Lansarea oficială a site-ului… pam-pam!

Să vă spun: va fi chiar în cadrul Festivalului PLAI 2018 de la Timișoara!

Prezentarea conceptului „Îngrijire firească — De la Irina„, testări de produse de îngrijire 100% naturale, hipoalergenice, blânde pentru om și mediu, întrebări și răspunsuri iar apoi un atelier practic. 

Vă aștept cu drag și desigur voi anunța detalii pe măsură ce le aflu.

 

 

Rămâneți aproape, cum s-ar spune, urmărind pagina de Facebook și Instagram!

Cam atât momentan. Să aveți o vară lină-lină-și-senină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *