Publicat pe

28 de zile pentru un Ten Radiant și Obiceiuri Magice

Vino alături de mine în Provocare și dobândește un set de Obiceiuri Sănătoase, care îți vor lumina pielea, și o Înțelegere mai amplă a felului în care-ți funcționează Corpul și Pielea. O dietă anti-inflamatoare ce-ți poate schimba radical viața.

Am observat de-a lungul timpului că ceea ce mănânc contează mai mult pentru felul în care arată pielea mea decât ceea ce pun pe piele. 

Am un ritual de îngrijire foarte plăcut, cu produse naturale, produse foarte potrivite pentru tenul meu pentru că știu exact ce are nevoie, cât să-i dau și cât de des. 

Dar indiferent de cât de bun ar fi ritualul și cât de bine mă țin de el, în momentul în care mă apuc să mănânc prostii – și prin asta mă refer la lactate și zahăr în primul rând, și produse procesate – tenul meu devine încărcat, îmi apar coșuri mai ales în zona bărbiei, spate și zona pieptului, semn că e o problemă hormonală.

⭕Lactate 🧀 ⭕Zahăr 🍡 ⭕Gluten 🍕

Să nu mai vorbim de alimentele ultra procesate, atât de disponibile și tentante! 🍬

Lactatele — mai ales cele convenționale, de vacă, au prostul obicei să intervină în ciclul hormonal al tuturor oamenilor. Dacă ești la vârstă adultă, mai mult ca sigur că nu ai nevoie de lapte sau lactate în dietă ( dar sincer îți spun, sunt cele la care renunț cel mai greu!)

Adăugând zahăr în ecuație – puternic inflamator, ne trezim cu coșuri inflamate.

În funcție de tipul tău de ten, problemele pot apărea și altfel, nu doar sub formă de coșuri: ten sensil, dermatite, eczeme, psoriasis…

Aceste probleme se pot manifesta și altundeva decât pe ten, se pot manifesta oriunde pe piele. Deși eu nu am avut niciodată problema asta, am văzut destule cazuri cu piele sensibilă, și am înțeles cât de neplăcut poate să fie să ai pielea sensibilă.

Din păcate, acești factori alimentari – zahăr, lactate și produse procesate – duc la diverse alte probleme sau sunt factori agravatori ai unor boli cronice.

Glutenul, o proteină din grâu și alte cereale, este unul dintre cei mai inflamatori compuși cu care avem de-a face.


Să ai un stil de viață echilibrat nu ar trebui sa fie o corvoadă însă mintea minte și adesea ne păcălește.

Din păcate, a renunța la alimentele și la obiceiurile ce ne fac rău este adesea foarte, foarte greu.
 
Sunt peste tot!
Chiar dacă le ocolești în mod direct, sunt ascunse în ingredientelor ultra-procesate, alături de conservanți, coloranți, emulsificatori, etc.
 
Iar din experiența mea, dacă vreau sa le evit, durează un pic până mă prind ce pot, totuși, sa mănânc.

Adesea, dacă nu sunt foarte hotărâtă, renunț după câteva zile. E bine și așa, dar instalarea unui obicei durează. 

Acum 3 ani parcă mi am propus o provocare de 28 de zile – timpul necesar creierului să își instaleze un obicei nou, și am făcut-o. A fost o perioadă în care am învățat foarte multe din ce practic și acum. Poți citi postarea inițială aici, pe blogul meu vechi.
 
De când am trecut prin provocarea respectivă și am reușit să elimin din dietă toate alimentele care nu-mi fac bine, să le pastrez sau includ pe cele care mă ajută, de atunci am învățat să schimb nu doar obiceiuri alimentare, ci obiceiuri de comportament, de somn, de gestionare a stresului.
 
Anul acesta îmi propun să încep din nou Provocarea de 28 de zile, însă mi-ar plăcea sa mi te alături.

Te invit cu drag să petrecem împreună 28 de zile de schimbare, pentru obiceiuri sănătoase, pentru un ten radiant și pentru un corp în care te simți bine

  • 28 de zile în care trecem împreună prin sevrajul de zahăr,
  • învățăm despre alimentele cu care putem înlocui tot ce conține gluten și lactate fără să simțim că suntem la dietă,
  • trecem prin trucuri alimentare și metode rapide de relaxare pentru când vin poftele,

…și mai ales, știm că nu facem asta singuri. 

M-aș bucura să te alături Provocării de 28 de zile, care începe în 1 februarie, Marți, de lună nouă

Cum s-a încheiat provocarea mea din 2018 și ce am reușit să integrez atunci?

Am povestit pe larg în acest articol.

Va fi o perioadă în care nu-ți voi vinde pește, ci te voi învăța să pescuiești.

Vom trece împreună prin primele zile, cele mai grele – acelea în care facem detox de zahăr și de gluten și de lactate.

Vom face asta pe grupul De la Irina — îngrijire firească pe Facebook. Complet gratuit, informativ și cu mult drag, pentru tine.

Vei dobândi în acest timp nu doar un set de obiceiuri sănătoase, care îți vor lumina pielea, dar și o înțelegere mai amplă a felului în care funcționează corpul nostru și pielea noastră.

Vei cunoaște plante care te ajută să ai o piele radiantă și un păr sănătos.

Mai mult de atât, pe lângă Provocare ți-am pregătit și un Programul de Ghidaj 1 la 1, împreună cu alte 4 persoane și cu mine.

Îți voi fi atât ghid, cât și sprijin, și vom găsi soluții personalizate pentru stilul tău de viață.

Întâlniri private, ghidaj personalizat, sprijin în momentele mai grele și un set de produse de îngrijire care să ți se potrivească de minune, incluse în prețul programului.

Citrice, lichide, mișcare, somn, uleiuri nerafinate, stil de viață sănătos.

Dar îți propun să discutăm despre Provocare și Program mai în detaliu într-o întâlnire online!

Hai să ne vedem online Vineri, 28 ianuarie – ziua lui Venus, zeița frumuseții

Am hotărât să țin această întâlnire în cadrul căreia timp de o oră îți voi povesti mai în detaliu în ce constă programul ăsta de 28 de zile.

Iar dacă până atunci nu te-ai hotărât dacă să intri sau nu în programul 1 la 1, acela va fi un bun moment să te hotărăști. 

Dacă știi deja că e pentru tine acest Program 1 la 1 și vrei să știi mai multe despre ce presupune din punct de vedere financiar, te rog scrie-mi folosind formularul din josul paginii. Locurile sunt limitate!

Înscrie-te la întâlnirea online printr-un mesaj care să cuprindă numele tău și un număr de telefon. Folosește același formular de mai jos, te rog !

Iar aici găsești grupul De la Irina – îngrijire firească, pe Facebook.

Știu că pot să fac asta pentru mine și abia aștept să te ajut și pe tine!

Să ne fie cu folos și ne vedem cu mult drag, vineri de la ora 20.00


P.S. Să știi că până când începem mănânc de toate, aproape. Se și simte, dar offf recompensele astea imediate, comoditatea și familiaritate gusturilor! Știi ce zic.
P.S.2: Găsești produse de îngrijire curate, fără aditivi sintetici și create cu maximă atenție în magazinul online De la Irina: