Publicat pe Lasă un comentariu

Ghidaj 1 la 1: 28 de zile de obiceiuri sănătoase pentru un ten radiant

Un program personal și poate un pic intim.
Cu siguranță un sprijin autentic

Salut! Ai ajuns aici pentru că ți-ai manifestat interesul pentru această provocare.

Mă bucur mult că te interesează acest “ program” – să-i zicem așa, deși eu nu funcționez prea bine ‘la program” și mi-ar plăcea să putem adapta ce avem de spus, aflat și făcut la timpul nostru fluid, în aliniament cu ritmul personal.

Cu alte cuvinte, să ne coordonăm astfel încât această călătorie pe care ți-o propun să fie fără stres și grabă, că altfel o facem degeaba. Să fie în tihnă, zic.

În același timp, vom avea nevoie de o structură.
După o primă întâlnire cu voi (marți, 1 februarie, ideal în prima parte a zilei) putem stabili câteva ore fixe și un orar. 

Dar să trec la ce contează mai mult, și anume ce propun să facem în aceste 28 de zile?

Ce ofer, ce te rog să îți oferi, de ce va fi nevoie și ce înseamnă această investiție din punct de vedere financiar? 


Ascultam ieri un podcast cu Dobrovolschi și dr. psiholog Raluca Anton și pe lângă multe chestii faine, spunea doamna ceva ce mi-a plăcut teribil, m-a uns pe suflet, — că degeaba vine coach-ul* cu un program: Faci aia aia aia și va fi bine.

Dacă eu, care îți promit că te ajut nu știu unde ești acum, dacă nu știu ce ești pregătit/ă să faci, nu am cum să te ajut la modul profund, astfel încât noile obiceiuri să-ți vină firesc, natural și fără efort. 

Acesta este motivul pentru care ofer gratuit întâlnirea de grup de vineri seară, ora 20.00 și motivul pentru care vă voi ruga să completați și un chestionar (îl pregătesc până atunci).

Voi prezenta un pic din “tehnicile” mele, din felul în care funcționează corpul și cum putem să intergăm totul într-un stil de viață contemporan, urban și probabil stresant.

Așadar, dacă după citirea acestui text până la capăt nu ești 100% hotărâtă că vrei să te alături în această provocare ghidată (în care voi practica și eu ce vă învăț pe voi), te poți decide în weekendul care urmează întâlnirii (cu mențiunea că locurile sunt limitate și le rezervăm pe măsură ce primim confirmarea voastră)


*Nu mă fac coach, dar un ghid prieten cu un bagaj bogat de cunoștințe pot să fiu.

Așadar, cât costă?

500 lei/ persoană / program

Consider că valoarea a ce ofer este considerabil mai mare, însă fiind pentru prima dată când fac asta și că mă ajutați și voi să câștig experiență, 500 de lei în care includ și un set de produse personalizate nevoilor tale este, spun eu, corect.

Plata se poate face în două tranșe: una la începutul lunii și a doua la final. 

Puteți vira în cont (ING) sau pe revolut.

Dacă dorești factura, te rog să-mi trimiți, pe lângă mesajul de înscriere, datele de facturare:
Nume și prenume complet, adresă poștală (email și telefon avem)

Pentru a confirma înscrierea ta și a ne transmite datele, folosește te rog formularul din josul acestui articol.


Ce ofer și ce primești?

Consultanță privată
online/ 1 oră/ săptămână
(în total 4 ședințe)

Vom povesti despre unde ești acum, despre stilul tău de viață, ce te deranjează și unde crezi că-ți este cel mai greu să faci schimbări. După această primă întâlnire, dacă ai o problemă specifică a pielii, mă voi documenta despre cum anume putem să o adresăm în mod optim.

La finalul celor 28 de zile vreau să simți că-ți iubești pielea și că vitalitatea îți radiază din toți porii! 


Conversații private pe whatsapp (text /mesaje vocale) — pentru când e mai greu, când faci cumpărături sau nu știi ce să comanzi de mâncare, când vrei să mă întrebi sau să-mi spui ceva, orice.  — zilnic, când ai nevoie. Voi incerca să răspund imediat.


Acces în grup Whatsapp (dacă nu stabilim împreună că preferăm altă platformă)

Aici vom fi tu și eu împreună cu ceilalți (maxim) 4 oameni care vor intra în programul ghidat

Zilnic, voi posta aici:


Rețete simple fără zahăr, lactate sau gluten (text, foto/video)

Remindere legate de ieșitul afară și ora de culcare
(pentru că da, felul în care mâncăm, felul în care ne arată pielea și cum funcționează organimsul per total este extrem de legat și de aceste aspecte. Voi face tot posibilul să găsim împreună motivația pentru aceste aspecte, căci aici am și eu cea mai mare problemă: ora de culcare este prea târzie și arareori dorm destul)

Exercițiul meu de Recunoaștere a încheieturilor, extrem de relaxant și binevenit, un fel de gimnastică de dimineață total intuitivă  — O întâlnire live de grup miercuri, 2 februarie + acces la video pentru exercițiile zilnice.


Întâlniri de grup, online ( check-in pentru a povesti cum merge, progrese și opreliști. Minim 1 dată/ săptămână, mai des dacă simțim nevoia și ne potrivim programele) . Vom fi aceleași persoane ca pe grupul de Whatsapp.

Set de produse de îngrijire De la Irina ( adaptate nevoilor tale) + o sticluță cu un supliment nutritiv necesar, 100% natural, un mix de condimente și un ceai de plante de grădină, pregătit de mine + un video explicativ, personalizat, despre cum să le folosești pe fiecare. Ți le trimit cu curierul în prima săptămână. Dacă vei avea întrebări, mă găsești.


Unele din materialele video precum rețete sau explicații despre produse le voi folosi și în grupul De la Irina — îngrijire firească pe Facebook sau în Social Media (Instagram, Facebook) dar nu voi publica nimic din interacțiunile cu voi. 


Dacă ai un diagnostic de la medic, alergii sau alte condiții medicale și-ți faci griji legate de acest nou tip de alimentație, te încurajez să-ți întrebi medicul.

Dar am deja certitudinea (din informații adunate de-a lungul timpului) că acest stil alimentar și de viață pe care-l propun și-l vom experimenta nu are cum să facă decât bine, oricui.

În încheiere:


Pielea noastră este o reflecție a stării de sănătate interne – fizice sau psihologice.

În acest timp pe care-l vom petrece împreună, voi da din casa cât mai mult posibil din cunoștințele mele despre piele (un subiect care mă pasionează de mulți ani), despre cum functioneaza ea în acord cu restul corpului, cum sa facem un stil de viata din mâncatul fără alimente inflamatoare, câteva rețete simple, exerciții de respirație, Tips and tricks de gestionarea stresului, etc.

Creierul are nevoie de minim 28 de zile pentru instalarea unui nou obicei, iar pielea are nevoie de 4 până la 8 săptămâni pentru a se reclădi.

După această provocare, chiar dacă vei alege să mănânci și alimentele acelea delicioase și confortabile de care uneori îți va fi dor, vei avea la îndemână uneltele necesare sa revii pe făgașul normal de alimentație care nu îți face rău. Și de vei vrea, vei putea rămâne acolo.

Știu asta pentru că așa funcționez și eu: uneori îmi asum câteva coșuri în plus și piele mai ternă pentru că a împărți mâncarea cu familia și prietenii este, din când în când, mai important decât felul în care arăt. Sau pentru că trec oricum printr-o perioadă mai dificilă, ori din punct de vedere hormonal sau pur ți simplu…viața! , iar atunci nu-mi refuz ceva care să-mi ofere o recompensă imediată, cu nota mentală că nu voi folosi acele alimente ca formă de escapism.

Câtă vreme majoritatea timpului mâncăm în concordanță cu nevoile reale ale corpului nostru, cele câteva ocazii în care nu o vom face vor avea și rolul să ne aducem aminte de ce am renunțat la alimentele inflamatoare.

Nu va fi nevoie de cheat days pentru că nu este o dietă, nu este un regim. Este o călătorie de descoperire a propriului corp și a nevoilor sale subtile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *