Publicat pe Lasă un comentariu

Program Decembrie 2022 — îngrijire conștientă prin tihnă & comunitate

Din dorința de un Decembrie mai tihnit și mai aproape de cei dragi, în comunitatea în care trăim fiecare — așa cum avem cu toții nevoie — am decis să „ratăm” nebunia din Decembrie, pare-se cea mai profitabilă lună, și să închidem magazinul online până după sărbători.

Din păcate am omis că și 30 noiembrie este zi liberă, așadar comenzile plasate după 29 noiembrie ora 12.00 vor fi expediate începînd cu Ianuarie.

Posibil, în funcție de stocul produselor de sezon, să avem un „flash sale” pe Instagram în Decembrie, dar nu este absolut sigur.

Design contemporan & vintage
Muzică & târg de viniluri

Schimbă lumea prin design! Între 2 și 4 decembrie, te invităm la o nouă ediție Harababura Vintage Fair, la Centrul de Proiecte. Vino să descoperi cele mai inspirate produse autohtone și creatorii acestora. Harababura este comunitatea oamenilor pasionați de design, artă și experiment.

• 2-4 decembrie
• 12:00-20:00

• Centrul de Proiecte
• Adresa: str. Vasile Alecsandri 1

Detaliile evnimentului: aici

Sigur că taxele, facturile și salariile trebuiesc plătite chiar și când afacerea este mică, deci nu putem opri activitatea de tot.

Însă, cu intenția să povestim la un ceai despre soluții simple și versatile de îngrijire a pielii sau a părului, despre simbioza dintre consumatorul conștient, responsabil și micii producători locali ce lucrează cu drag de om și de mediu deopotrivă, propun aceste întâlniri în zilele de miercuri, mai pe seară.

Locația și orele exacte vor fi anunțate pe canalele de social media & newsletter. Pregătim și o surpriză!

FABERLAND este Festivalul alternativ de Crăciun, organizat între 9 – 11 decembrie, la Faber.

Cadouri frumoase realizate de creativi, copii veseli antrenați în activități special gândite pentru ei, DJ music și party trei seri la rând, mâncare, veselie și Faber decorat de Crăciun, în stilul Faber.

Festivalul începe vineri, 9 decembrie la ora 16.00 și durează până duminică, 11 decembrie, ora 22.00.
Te așteptăm la FABERLAND!

Detaliile evenimentului aici.

program sarbatori de la irina

Mica echipă De la Irina vă dorește Sărbători tihnite & La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *