Politică de retur

Despre returul produselor De la Irina

Potrivit legislației în vigoare, ai dreptul de a anula și returna comanda sau o parte din produsele comandate în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea acesteia. Cheltuielile de expediție a returului sunt suportate de cumpărător.

1. Retururi parțiale

Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale, protejate corespunzător în cutie de carton și umplutură, însoțite de factură (pe e-mail) şi de formularul de retur completat.

Descarcă de aici formularul de retur.Garanția satisfacției

Dacă, după efectuarea unui test de piele s-a observat o reacție neplăcută (alergie sau intoleranță personală) iar produsul nu poate fi folosit în siguranță, contactați-ne imediat pe mail@delairina.ro

Produsul în cauză va putea fi returnat în termen de 30 de zile de la primirea pachetului, contravaloarea acestuia urmând să fie returnată în contul cumpărătorului sau una din celelalte variante (vezi formular de retur). Și în acest caz, cumpărătorul va suporta cheltuielile de expediție a returului.

Nu vor fi primite la retur produse care au ajuns la cumpărător de mai mult de 14 zile lucrătoare dacă în această perioadă nu s-a transmis o sesizare legată de o alergie sau intoleranță la acel produs.


2. Retururile integrale

Retururile integrale sunt considerate retururile coletelor sigilate, corespunzătoare facturii, care nu au fost livrate către cumpărător în termenul de livrare menționat.

Pentru coletele ce vor fi returnate integral, taxa de livrare inițială nu va fi returnată.

Dacă se dorește re-livrarea coletului, chiar dacă valoarea acestuia depășește suma pentru livrare gratuită, cumpărătorul va achita și taxa de livrare. 


Coletul se returnează către Microstudio 258 IMV s.r.l, str. Zlatna nr 9 ap.3, 300101, jud. Timiș, Timișoara

Te rugăm să anunți orice retur în prealabil, la mail@delairina.ro 

Pentru produsele returnate care corespund condițiilor de retur, îți vom returna contravaloarea produselor și după caz costul livrări, dar nu și costul returului, în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea noastră a returului.Sumele vor fi rambursate prin transfer bancar.
La cerere, contravaloarea produselor returnate poate fi transpusă în cupon de reducere pentru altă comandă, separată (vezi formular de retur).
Și în acest caz, costul transportului pentru următorul colet va fi suportat de către cumpărător dacă nu se depășește pragul pentru comanda gratuită. (Vezi termeni și condiții). 


Pentru orice informații suplimentare cu privire la returul produselor, te rugăm să ne contactezi la mail@delairina.ro .