PROCESAREA COMENZILOR & LIVRARE

Procesarea comenzilor

Unele produse sunt turnate în urma recepționării comenzii, pentru a asigura prospețimea lor și o durată cât mai lungă de viață când ajung la tine.

Te rog permite 3-7 zile de la plasarea comenzii până în momentul expedierii. Fac tot posibilul ca timpul până când produsele ajung la tine să fie cât mai scurt, fără să compromit calitatea produselor și bunăstarea mea.

Vei fi înștiințat/ă printr-un e-mail când am expediat pachetul.

Modalități și costuri de livrare:

Livrare prin curier cu plata ramburs: 19 lei

Pentru a evita timpul exagerat de lung petrecut în oficiile poștale, livrarea produselor comandate de pe www.delairina.ro se face doar prin curier (pentru Timișoara curier pe bicicletă, în curând) prin serviciul standard cu plata ramburs: 19 lei.

În termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea expeditiei pachetului, vei fi contactat/ă de către curier pe numărul de telefon pe care l-ai furnizat în momentul comenzii.

Dacă pachetul arată deteriorat când ajunge la tine, deschide-l și verifică integritatea produselor. Refuză pachetul dacă produsele sunt afectate.

În acest caz, te rog să fotografiezi coletul și să întocmești împreună cu curierul un proces verbal în care să specifici neregulile constatate, înainte de a refuza pachetul respectiv.

Ridicare personală în Timișoara cu plata în numerar: GRATUIT

Pentru Timișoara există posibilitatea de ridicare personală de pe strada Abrud (zona Traian), în urma stabilirii de comun acord a unei întâlniri (de luni până joi, la o oră convenabilă atât pentru tine cât și pentru mine).  Detaliile vor fi comunicate personal.

Atenție! Dacă stabilim o întâlnire rog seriozitate și punctualitate. Mulțumesc pentru înțelegere! 

Pentru comenzi de minim 175 de Lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrări în Europa — în curând