PROCESAREA COMENZILOR & LIVRARE

Procesarea comenzilor

Unele produse sunt turnate în urma recepționării comenzii, pentru a asigura prospețimea lor și o durată cât mai lungă de viață când ajung la tine.

Te rog permite 3-7 zile de la plasarea comenzii până în momentul expedierii. Fac tot posibilul ca timpul până când produsele ajung la tine să fie cât mai scurt, fără să compromit calitatea produselor și bunăstarea mea sau a echipei noastre.

Vei fi înștiințat/ă printr-un e-mail când am expediat pachetul.

Modalități și costuri de livrare:

În România:

Livrare prin curier cu plata ramburs: 19 lei

Pentru a evita timpul exagerat de lung petrecut în oficiile poștale, livrarea produselor comandate de pe www.delairina.ro se face doar prin curier ( DPD ) prin serviciul standard cu plata ramburs: 19 lei.

În termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea expeditiei pachetului, vei fi contactat/ă de către curier pe numărul de telefon pe care l-ai furnizat în momentul comenzii.

Dacă pachetul arată deteriorat când ajunge la tine, deschide-l și verifică integritatea produselor. Refuză pachetul dacă produsele sunt afectate.

În acest caz, te rog să fotografiezi coletul și să întocmești împreună cu curierul un proces verbal în care să specifici neregulile constatate, înainte de a refuza pachetul respectiv.

Pentru comenzi de minim 199 de lei, livrarea este GRATUITĂ.

În Timișoara:

Curier pe bicicletă cu plata în numerar: 10 lei (pe raza orașului)

Dacă locuiești mai departe sau intenționezi să vii cu mașina, ia în considerare că bicicletele se mișcă mult mai ușor prin oraș, fără să contribuie la poluare și traficul deja congestionat.

Alege opțiunea de livrare pe bicicletă și cu doar 10 lei. Un curier de treabă îți aduce pachetul. Prompt și în siguranță.

Pentru comenzi de minim 199 de Lei, livrarea este GRATUITĂ.

Ridicare personală în Timișoara cu plata în avans (transfer bancar sau plata cu cardul): GRATUIT

Miercuri, interval orar 13.00 — 17.00 de pe strada Zlatna nr. 9 ap. 3, în urma stabilirii de comun acord a unei întâlniri. 
Sâmbătă, interval orar 11.00 —16.00 de pe spl. Peneș Curcanul nr. 4-5 ( spațiul Faber, în curte: magazinul One Shop One Story)

Rugăm seriozitate și punctualitate. Mulțumim pentru înțelegere! 


În Europa

Pentru livrări în afara țării, te rog contactează-ne pentru a afla detalii. Merci!