Termeni și condiții

Datele Firmei:

s.c. Microstudio 258 IMV s.r.l

Nr. reg. com.: J35/4036/2018
CUI 40166470
Sediul social:
Stanciova nr. 258
Recaș, cod poștal 307370
jud. Timiș.

Telefon:
+40735539933

e-mail:
mail@delairina.ro

Informații generale

Site-ul www.delairina.ro, denumit în continuare “magazin” sau “site”, este proprietatea s.c.Microstudio 258 IMV s.r.l.

Produsele de îngrijire personală comercializate pe www.delairina.ro sunt create artizanal, în loturi mici, foarte mici sau turnate individual în urma unei comenzi sau precomenzi.

Deși nu sunt certificate de nici un organism oficial, majoritatea produselor afișate pe www.delairina.ro sunt testate timp de ani de zile de către mine, familie, prieteni și clienți, cu feedback pozitiv.

Ingredientele și substanțele folosite provin din surse sigure, multe fiind certificate organic, toate sunt 100% naturale.

Îmi respect angajamentul de a nu folosi aditivi sintetici și verific eventualele efecte secundare sau toxice oricărei substanțe noi înainte de a o încorpora într-un produs. Dacă nu sunt mulțumită, nu o folosesc. Am standarde ridicate în privința purității produselor pentru că le folosesc în primul rând pentru mine și familia mea.

Produsele sunt turnate fie în studio-ul din Timișoara sau în atelierul de la Stanciova. Respectăm toate regulile de igienă și tehnică corespunzătoare procedurilor de creație, de la infuzarea uleiurilor cu materie vegetală în recipiente potrivite, igiena locului, a ustensilelor folosite și a noastră. Cu toate acestea nu căutăm să replicăm condițiile de laborator. Consider că la fel ca și mâncarea, produsele artizanale, fie ele produse de îngrijire sau de alt tip, au o valoare și energie diferită când sunt făcute cu suflet și plăcere, într-un mediu prietenos.

Ingredientele și produsele finite sunt păstrate în condiții corespunzătoare, ferite de razele directe ale soarelui, în recipiente curate, intacte, la loc răcoros sau refrigerate, când este nevoie. Prefer să cumpăr cantități mai mici de materie primă pentru a mă asigura că vor fi folosite cu mult timp înainte de expirare.

Modul de amblalare al produsului reflectă soluția optimă găsită până în momentul ambalării dar poate fi modificat în momentul în care găsesc soluții mai bune din punct de vedere al funcționalității, al impactului asupra mediului și/sau al prețului de achiziție.

Informațiile de pe ambalaj reflectă lista completă și actuală a ingredientelor dar poate suporta modificări de la un lot la altul, în urma unor eventuale modificări ale rețetelor.

Îmi asum întreaga responsabilitate pentru calitatea produselor.

www.delairina.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a clienților.

Disclaimer

Magazinul nu este responsabil pentru deteriorarea și efectele nedorite ale produselor care au fost păstrate sau utilizate altfel decât in conditiile menționate pe site sau pe ambalaj.

Informațiile oferite pe www.delairina.ro sunt corecte și actuale, in limita cunoștințelor mele. Ele sunt furnizate cu cele mai bune intenții, dar nu pot fi considerate recomandări sau garanții ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizării produselor.

Deși lucrez spre a le actualiza în permanență, pot apărea unele erori, pentru care www.delairina.ro nu poate fi făcut responsabil.

Fotografiile de pe site au caracter informativ și pot conține alte produse sau accesorii care nu se vând împreună cu produsul descris. De asemenea, modul de ambalare al produsului livrat poate să difere de cel prezentat în fotografie, în urma găsirii unei soluții mai aproape de optim.

Magazinul nu poate fi făcut responsabil pentru efectele utilizării produselor comercializate pe site, inclusiv pentru efectele utilizării eronate sau în alte scopuri ale acestora.

Este responsabilitatea fiecărui utilizator în parte să decidă dacă un produs și modul său de utilizare i se potrivește sau nu.

Eventualele pagubele ale utilizatorilor în urma achiziționării produselor de pe www.delairina.ro se compensează de către magazin în limita prețului de cumpărare a produselor.

Precauții

Informațiile publicate pe site nu reprezintă sfaturi medicale și nu constituie un înlocuitor al acestuia. Persoanele cu probleme de sănătate trebuie să consulte medicul. Unele produse naturale pot interacționa cu medicamentele luate pe cale orală sau aplicate extern, de aceea trebuie informat medicul când luați o decizie în ceea ce privește utilizarea produselor achiziționate de pe delairina.ro.

Este necesar ca persoanele în vârstă, cu piele sensibilă sau cu probleme de sănătate și femeile însărcinate  să folosească cu precauție produse precum uleiuri esențiale, substanțe active și alte produse de pe site și să informeze imediat medicul cu privire la orice efect secundar constatat.

Recomand efectuarea testelor unui test de alergie înainte de utilizarea oricărui produs comercializat pe www.delairina.ro

Nu lăsați produsele la îndemâna copiilor, chiar dacă le sunt destinate. Folosirea acestora de către copii se face sub supravegherea unui adult responsabil.

Confidențialitatea datelor

Datele personale ale clienților introduse pe site-ul www.delairina.ro sunt folosite exclusiv pentru onorarea comenzilor și pentru furnizarea informațiilor solicitate de către deținătorii acestor date, sau pentru trimiterea newsletterului periodic și informațiilor privind oferte, promoții și noutăți. Magazinul se angajează să nu le facă publice fără acordul explicit al utilizatorilor și să nu le furnizeze altor entități.

Informații cu privire la stocuri si prețuri

Toate promoțiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

În mod normal, în magazinul online sunt afișate numai produsele care sunt în stoc. Totuși, stocul se poate schimba chiar și după ce clientul a trimis comanda. În cazul în care stocul produsului comandat este 0, clientul va fi informat și va putea alege între o altă dată de livrare sau restituirea contravalorii produsului, în cazul în care aceasta a fost deja achitată către magazin.

Pentru produsele cu starea “precomandă”, nu se pot lansa comenzi online dar pot fi pre-comandate printr-un mesaj pe formularul de contact.

Prețurile afișate pe site sunt actualizate la zi, cu excepția celor pentru produsele cu starea “precomandă”, pentru care magazinul nu poate garanta prețul. Toate prețurile sunt exprimate în LEI.

www.delairina.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor și descrierile acestora în orice moment, fără notificarea prealabilă a clienților.

Utilizarea cupoanelor (codurilor promoționale)


Codurile promoționale (numite și cupoane) pot fi folosite o singură dată și nu sunt cumulative. Acestea se introduc în ecranul de check-out, în momentul efectuării unei comenzi.

În cazul în care dețineți mai multe coduri promoționale, le puteți folosi separat pentru mai multe comenzi sau le puteți oferi altor persoane care ar putea fi interesate de o comandă pe www.delairina.ro.

Valabilitatea fiecărui cod promoțional este menționată împreună cu codul promoțional.

Utilizarea informațiilor de pe site-ul delairina.ro și trimiterea comenzilor către el reprezintă acordul clientului cu termenii și condițiile prezentate mai sus.